Kestositeet

Kaikki Royalkestojen kestotuotteet valmistuvat Suomessa. Välitämme asiakkaistamme ja haluamme tarjota ihoystävälliset päivittäishygieniatuotteet edullisesti. Joko sinä olet koukussa kestoihin? Kuoseja on paljon ja materiaaleja joka tarpeeseen. Uusia kuoseja tulee jatkuvasti. 

Kestosuojat ovat mainio apu myös hiivatulehduksesta ja kutinasta kärsiville sekä viikkoja kestävään synnytyksen jälkivuotoon. Ihoystävälliset materiaalit huolehtivat hygienian lisäksi myös ihosi hyvinvoinnista. Näitä et enää kertakäyttöisiin vaihda.

Jos mietit millainen suoja on sopiva sinun tarpeeseesi ota yhteyttä tai tilaa kokeilusetti millä pääset testaamaan eri koot ja mallit. Yksittäistuotteista voit valita lisää itsellesi sopivinta kokoa ja materiaaleissä sekä kuoseissa on mistä valita. Kelpuutamme vain parhaat materiaalit tuotteisiin. Pikkuisen ekomman version löydät Eco tuotteistamme, joissa käytetään pintakankaina kierrätys- tai pesutestikankaitamme. 

Pesemme kutistuvat imukankaat aina ennen ompelua tuoksuttomilla pesuaineilla, tilaustuotteissa myös pintakankaat on esipesty. Sideseteissä voi olla myös pesemättömiä pintakankaita, tai tuoksullisella pesuaineella esipestyjä kankaita. Herkimmille asiakkaillemme suosittelemme yksittäistuotteita, joissa muut koot ja mallit ovat jo nyt hajusteettomasti pestyjä, paitsi kosteussuluttomat. Siteet kannattaa pestä 60 asteessa itselle sopivin pesuainein vielä kertaalleen ennen käyttöä. 

Phs noin 17 cm, päiväside 22 cm, superside 25 cm, yöside 32 cm. Pienet kokoheitot mahdollisia, yleensä ovat silloin pidempiä. Tuotteissa kosteussulkuna pääsääntöisesti br pul, joissain tuotteissa voi olla alapinta laminoitua trikoota. Saumaton kosteussulku. Imuna paksu valkaisematon flanelli seuraavasti: phs 1 krs, päiväside 2 krs, superside 3 krs ja yöside 3 krs. Super ja yösiteessä olevat urat ohjaavat vuodon siteen keskialueelle, muotourasiteet ovat oman tuotekehityksemme tulosta. Tuotteiden kiinnitys pikkuhousun ympäri muovisella Kam nepillä.

Pese siteet 60 asteessa ilman huuhteluainetta, jotta imukyky säilyy hyvänä. Sappisaippua ja huuhtelua viileällä vedellä ennen pesua auttaa tahranpoistossa. Saumurireunaiset tuotteet pestään pesupussissa erillään tarroista ja vetoketjuista jotka voivat vaurioittaa saumurointia.

Valmistamme tuotteita myös tilaustuotteina, jos haluat tietyn väriset siteet tai enemmän/vähemmän imua tuotteisiin. Kysy lisää.